amersfoort
bedrijfstrainingen.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Amersfoort

 • Davies trainingen engels

  http://www.davies-te.nl/
 • De ontmoeting
  De ont~moeting richt zich op vergroting van werkplezier door verkrijging van inzicht in persoonlijke drijfveren en kwaliteiten in relatie tot de werkomgeving.
  http://www.ont-moeting.nl/
 • Loonconsult
  Loonconsult organiseert al twintig jaar cursussen en opleidingen voor de salarisadministrateur en de medewerker personeelszaken. het slagingspercentage van de cursisten voor het landelijk pdl-examen ligt ruim boven het landelijk gemiddelde. we bieden zowel cursussen met open inschrijving als in-company trainingen.
  http://www.loonconsult.nl/
 • Odyssee-groep.nl
  Odyssee is een landelijk opererende organisatie voor training, opleiding, coaching en advies. onze dienstverlening is gericht op ontwikkeling en verbetering van het functioneren van mensen en organisaties.
  http://www.odyssee-groep.nl/
 • Perstretto
  ronald becker was artistiek leider van 'intermezzo', een internationaal opererend muziektheaterensemble, en werkte in deze hoedanigheid samen met o.a. herman van veen, bram vermeulen en jonathan rathbone (ex-swingle singers).hij is tevens veelgevraagd dirigent, jurylid op festivals en coach van dirigenten, in zowel het klassieke als lichte genre.zijn behoefte om zijn expertise als leider van een muzikaal bedrijf en docent/dirigent ook buiten het muziekleven nuttig te maken heeft vorig jaar geresulteerd in de oprichting van
  http://www.perstretto.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Amersfoort